Vacature Rundveearts

Onze fijne Noord-Brabantse plattelands praktijk is op zoek naar een Rundveearts m/v met affiniteit voor een gemengde praktijk

 

Wij zoeken met spoed een dierenarts voor landbouwhuisdieren, die ons ruime team van professionals kan ondersteunen. Onze bezetting van 11 dierartsen en 11 para-veterinairen is toe aan ondersteuning. Dit mede, omdat op termijn de bezetting (tijdelijk) afneemt vanwege zwangerschapsverlof en een sabbatical.

In onze gemengde praktijk behandelen wij een diversiteit aan dieren. Van koeien tot paarden, van stinkdieren tot bizons; en van honden en katten tot melkgeiten en overig kleinvee.Met name voor onze landbouwhuisdieren zoeken wij ondersteuning. Je kunt een bepaalde specialisatie hebben (en vooral van paarden worden wij blij), maar in ieder geval vragen we een affiniteit met deze diversiteit aan dieren.

Naast nieuwsgierigheid en leergierigheid vragen wij ook goede communicatieve vaardigheden. Dit om klanten te voorzien van de juiste informatie en een correct advies.We zijn druk en vragen wel een zekere flexibiliteit en een inzet van minimaal 32 uren per week verdeeld over 4 of 5 dagen per week. Op termijn is het wel fijn als iemand ook meedraait in ons spoeddienstenrooster.

Je hoeft niet per sé jarenlange ervaring te hebben. Het is een pre. Een beginnend dierenarts met ambitie, een gezond nieuws- en leergierig karakter zijn meer dan welkom. Belangrijk is dat je onderdeel uit gaat maken van ons team en je daar prettig voelt. Dan gaat het al snel gemakkelijker en leert iemand snel.

 

We bieden je voldoende ruggenspraak en ondersteuning en veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Daar wij een Evidensia praktijk zijn, bieden wij ook de mogelijkheid aan jonge(re) dierenartsen om een coaching traject te volgen. Bovendien is er een groot aanbod nascholing.

 

We zijn een hecht en gezellig team; en hebben een persoonlijk benadering richting onze klanten. Je staat als dierenarts daarom dus zeker niet alleen voor!!

De datum indiensttreding hangt af van jou. Echter, vanuit ons geldt: liever gisteren dan vandaag of morgen voor de juiste kandidaat !  

 

Ben je enthousiast, durf je de sprong te wagen, stuur dan een Email naar info@dapberghem.nl

Behoef je meer informatie dan kun je ook bellen met de praktijk en vragen naar Theresia.
Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Wil je meer over ons weten bekijk dan ook www.dapberghem.nl