Vacature Paardenarts

Vacature Paardenarts M/V

Wij zijn, wegens vertrek van een collega op zoek naar een Paardenarts m/v

Wij willen graag met je in contact komen om jouw en onze ideeën over de veterinaire paardenpraktijk uit te wisselen, bel ons: 06-54903587.

Ben jij de dierenarts die:

-Enthousiaste paardendierenarts is (liefst met enige werkervaring), die zich wil toeleggen op de paardengeneeskunde zoals kreupelheidsonderzoeken, gebitsbehandelingen en gynaecologie of ander deelgebied.
– Klant-, dier- en collega-gericht is, met een gezond gevoel voor commercie.
– Ook gemengde diensten wil doen.
-Een positieve, flexibele instelling heeft en over goede communicatieve vaardigheden beschikt.
Fulltime beschikbaar is (32-36 uur in 4 of 5 dagen of andere flexibele tijden die met jou overlegd worden)
-De best mogelijke zorg geven belangrijk vindt en wil je je jezelf graag verder ontwikkelen in een organisatie? Dan is dit echt iets voor jou!

Dan bieden wij jou:

– Een leuke en gevarieerde baan in een laagdrempelige praktijk in een prima woonwerkomgeving in het Brabantse voor onbepaalde tijd.
– Goede begeleiding gedurende de eerste maanden door ervaren paardendierenarts 1 op 1, en daarbuiten door de andere collega’s.
– Veel ruimte en mogelijkheden voor eigen inbreng en initiatief.
– De vrijheid om zelfstandig te kunnen werken en je eigen werkwijze toe te passen.
– Brede inzetbaarheid. Afwisseling en diversiteit in werkzaamheden.
– Ruimte en aandacht om je verder te ontwikkelen op gebieden waar jouw competenties liggen, zowel voor persoonlijke en veterinaire ontwikkeling.
– Een hecht en gezellig team met veel collegialiteit, plezier en flexibiliteit.
– Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO veterinaire sector.

Wie zijn wij?

– Een drukke en dynamische “plattelands” praktijk met een locatie, met naast veel paarden ook gezelschapsdieren, melkvee, melkgeiten en kalveren.
– Wij staan voor betrokken, betrouwbaar, ontwikkeling en samenspraak.
– Is onderdeel van de Evidensia groep. Dit biedt oa. aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden via de Evidensia Academy. Ook de mogelijkheid voor jonge dierenartsen die dat wensen om in een  coachingstraject deel te nemen.
– We werken met 11 dierenartsen en 8 paraveterinairen, waarbij ieder zijn/haar voorkeursgebied heeft, ook deels tweedelijns.
– Bij ons zijn klanten graag klant vanwege de persoonlijke en transparante manier van werken.
– De paardentak is bv uitgerust met een mobiel röntgenapparaat, een peesecho en stable lab (voor SAA bepaling).
– Persoonlijke ontwikkeling vinden we zeer belangrijk. Een praktijk waar diergeneeskundige kennis evenals een vriendelijke omgang met klanten erg belangrijk is.

Ervaring is fijn maar absoluut geen must. Ook zonder ervaring vragen wij nadrukkelijk om te solliciteren omdat wij iemand zoeken die goed past in ons team. We zoeken iemand die liefst binnen afzienbare tijd in onze mooie regio komt wonen.

Deze sollicitatieperiode loopt zeker tot en met Januari 2022. Datum indiensttreding hangt van jou af. Kan per direct of na de feestdagen, maar liefst voor het begin van het nieuwe paardenseizoen in maart/april ‘22. Ben je enthousiast geworden, stuur dan je email naar info@dapberghem.nl ,

ter attentie van Frank Scholten.

Wij zoeken jou!

Voor meer informatie en al je vragen of overwegingen kun je altijd bellen met Frank Scholten, 06-54903587, maar kijk natuurlijk ook even verder op onze website.

Als je iemand anders kent maar denkt dat deze baan iets is voor hem of haar: laat dat weten!!