Jill

Paraveterinair

Jill
Jill Paraveterinair

Mijn naam is Jill, 24 jaar en een woonachtig in Oss. Ik woon samen met mijn ouders en mijn lieve Shih Tzu Diva. Na het afronden van mijn diploma dier en gedrag ben ik op zoek gegaan naar iets wat bij past. Ik kwam er snel achter dat ik de combinatie van mens en dier ontzettend leuk vind dus paraveterinair was voor mij en goede keuze. Ik heb de opleiding succesvol afgerond in juli 2021 en ben meteen op zoek gegaan naar een leuke baan. Die baan heb ik gevonden en gekregen, want ik ben sinds november 2021 begonnen bij DAP Berghem als paraveterinair. De praktijk past goed bij mij, omdat ik hou van drukte, gezelligheid en afwisseling. Geen een dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk, elke dag opnieuw, weer leuk.

Mijn interesse in het werk is breed. Ik zoek graag dingen uit en ga een uitdaging niet uit de weg. Ook vind ik het erg leuk om mijn kennis te delen met anderen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden en familie. Ik heb een motorrijbewijs en maak ik daar geregeld mooie tochtjes mee door Nederland.