Melkgeiten en schapen

De juiste zorg voor uw melkgeiten en schapen

  • protection Preventieve aanpak
  • Capravetgroup

protection Preventieve aanpak

Preventieve aanpak

Onze dierenartsen begeleiden graag zorg aan particuliere geiten- en schapenhouders, zorgboerderijen en melkgeitenbedrijven. U kunt ons snel bereiken bij een ziek dier, verlossing of advies over het houden van uw kleine herkauwers. Ook kunt u bij ons terecht voor vruchtbaarheidsbegeleiding, klauwgezondheid en castraties. Door middel van regelmatige bezoeken kunnen wij een ent- en ontwormingsschema op maat maken en blijven wij bovenop de gezondheid van uw dieren zitten.

De geborgde geitendierenartsen van DAP Berghem hebben ervaring in het begeleiden van melkgeiten en lammeropfok bedrijven. Waar preventieve zorg hoog in het vaandel staat, zorgen wij samen voor een goede bedrijfsvoering met goede prestaties.

Capravetgroup

Capravetgroup

Wij zijn onderdeel van de Capravetgroup. De Capravetgroup is een samenwerking tussen 15 dierenartsenpraktijken verspreid over het hele land, welke opgericht is om de veterinaire kennis in de geitensector te verhogen. De groep wil zowel in Nederland als in Europa de kwaliteit van de dienstverlening op geitenbedrijven naar een hoger niveau tillen door de netwerken van dierenartsen, aanverwante industrie en geitenhouders met elkaar te verbinden via het platform.

Lees meer over de Capravetgroup