Afspraken en Bereikbaarheid

Hoe kunt u ons bereiken

  • Bereikbaarheid
  • Spoedgevallen
  • Openingstijden praktijk
  • euro_costs2 Afrekenen

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Onze dierenartspraktijk is 24 uur per dag bereikbaar via tel. 0412 - 40 14 14, dus altijd! Buiten kantooruren verzoeken we je alleen te bellen bij spoed.

Spoedgevallen

Samenwerking met het Hart van Brabant inzake spoeddiensten voor gezelschapsdieren

Sinds 1 juli 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant voor spoedgevallen gezelschapsdieren buiten onze reguliere openingstijden om. EDZ Hart van Brabant wordt ook het Dierenziekenhuis genoemd en is gelegen in Waalwijk.

Eerste Zeine 112
5144 AM Waalwijk (route)

Als elk humaan ziekenhuis heeft ook dit ziekenhuis een spoedeisende hulp. Dit is de dienst waar wij gebruik van maken. Echter, mocht het een dermate spoedgeval zijn dat er meer behoeft is dan spoedeisende hulp dan wordt uw dier direct opgenomen in het ziekenhuis.  

Hoe werkt het precies?

U belt gewoon met de spoedlijn van DAP Berghem (0412 - 40 14 14). U wordt te woord gestaan door de telefoondienst. Deze leidt u verder als u klant bent van DAP Berghem en als er gerede zorg is over de gezondheid van een dier. Een vraag voor medicatie wordt hiermee dan ook niet doorgezet; en zo ook niet een vraag over een consult, anaalklieren of teken. Dit zijn zaken die niet thuishoren bij een spoeddienstdoende organisatie die de zorg heeft voor ernstig zorgbehoevende dieren.  

U zult begrijpen dat het wel daadwerkelijk moet gaan over een (levens)bedreigende aandoening waaronder het dier lijdt, zich uitermate oncomfortabel voelt enzovoort. Anders vragen we u na het weekend een afspraak maken bij ons in de praktijk.

Openingstijden praktijk

Openingstijden praktijk

Maandag tot en met donderdag kun je van 8.15 tot 19.00 uur terecht op afspraak.

Op vrijdagen zijn wij geopend van 8.15 tot 17.30. Je kunt dan op afspraak terecht voor behandelingen die niet tot na het weekend kunnen wachten.

Uiteraard kun je gedurende de openingstijden altijd binnen komen lopen voor het afhalen van voer, medicijnen, ontwormmiddelen, etc.

In geval van spoed maken wij direct een plekje voor jou vrij.

euro_costs2 Afrekenen

Afrekenen

Wij verzoeken je om behandelingen in de praktijk en gekochte producten altijd direct af te rekenen. Er is in onze praktijk een pinautomaat aanwezig.