Afspraken en bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Onze dierenartspraktijk is 24 uur per dag bereikbaar via tel. 0412 40 14 14, dus altijd! Buiten kantooruren verzoeken we je alleen te bellen bij spoed.

Spoedgevallen

Bel altijd eerst naar de praktijk als er met spoed een dierenarts nodig is: tel. 0412 40 14 14. Wij zorgen ervoor dat er een dierenarts beschikbaar is, als je met je dier arriveert.

Als je ons buiten de openingstijden belt, krijg je via het antwoordapparaat het telefoonnummer van onze eigen dienstdoende dierenartsen. Zij zijn altijd voor spoedgevallen bereikbaar.

We verzoeken je om buiten de openingstijden alleen te bellen voor klachten die dringend zijn en niet kunnen wachten tot de volgende dag of na het weekend.

Openingstijden praktijk

Maandag tot en met vrijdag kunt u van 8.30 tot 20.00uur terecht op afspraak.
Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00-12.00 uur. U kunt dan op afspraak terecht voor behandelingen die niet tot na het weekend kunnen wachten.

Uiteraard kunt u gedurende de openingstijden altijd binnen komen lopen voor het afhalen van voer, medicijnen, ontwormmiddelen, etc.

In geval van spoed maken wij, zoals we altijd al deden, direct een plekje voor u vrij. Dit uiteraard 24 uur per dag.

Visite aan huis

Onze dierenartsen bezoeken je ook graag aan huis als dat nodig is. Hiervoor geldt het visitetarief. Bezoek aan de praktijk is wel beter vanwege de uitgebreidere onderzoeks- en behandel-mogelijkheden.

Consult Tuincentrum Coppelmans Oss

Onze dierenartsen zijn regelmatig aanwezig in tuincentrum Coppelmans in Oss. Bel de DAP voor meer informatie: tel. 0412 401414 of kijk op op de website van Coppelmans.

Afrekenen

Wij verzoeken je om behandelingen in de praktijk en gekochte producten altijd direct af te rekenen. Er is in onze praktijk een pinautomaat aanwezig.